WALL OF LOVE

Wat zeggen anderen over de begeleiding bij Stress Solutions?

Na een sessie voel ik me opgelucht, tevreden, ik kan met vertrouwen verder. 

Over de hele periode bekeken durf ik wel zeggen dat ik me anders voel dan voorheen: rijker, wijzer, over het algemeen wel rustiger, en véél bewuster.

Ik neem nu bewust tijd voor mezelf: dat gaat van een ingeplande sessie sport, tot een spontane opwelling om even te gaan wandelen, tot meditatie.  Dit zou ik voor de burn out nooit gedaan hebben, ik zou me zelfs schuldig hebben gevoeld, omdat niet alle “taken” die ik mezelf had opgelegd gedaan waren. 

Nu maakt deze “me-time” meer en meer deel uit van mijn dagelijkse activiteiten.

S.C.

Een verrijking! Heel intens, heel open, veel positieve energie, respect en vertrouwen.  Voor mij als “nuchtere” West-Vlaamse, was de stap naar een psychologe niet evident.  Na een 3-tal maand op ziekteverlof, voelde ik dat ik het niet alleen zou kunnen en was ik klaar om een nieuwe stap te zetten. 

Dit voelde van in het begin goed, wat onwennig, maar goed. Elke sessie werkten we op zaken die mij toen bezighielden, en die spontaniteit en openheid werkt.  Ik heb het volste vertrouwen in jouw advies en pluk er de tools uit die voor mij goed voelen, en me kunnen verder helpen. 

Er is volledige vrijheid, geen opdrachten, niets moet, alles mag.

Ik ben rustiger geworden doordat ik bepaalde zaken op een andere manier bekijk.

Ik maak mij minder druk in kleine zaken waardoor het te snel boos worden nog zelden tot niet voorkomt.  Kleine problemen kan ik beter relativeren.

Ook grotere problemen blijven minder in mijn gedachten vasthangen.

Zowel het mediteren als het praten over de verschillende zaken hebben mij goed geholpen. Ook het ‘het is al OK’ zeggen in mezelf heeft in het begin wel verschil gemaakt.

 

Ik ben zeer tevreden over hoe de begeleiding is verlopen . Het geeft me dingen doen inzien en ik heb mezelf leren openstellen voor de dingen in het Nu . 

Want er is eigenlijk maar een moment die van belang is en dit is niet gisteren of morgen maar Nu.

Ook heb ik geleerd dat we door tijd te maken voor ons zelf er zoveel meer in de plaatst komt en zelf antwoorden die ik nooit zag ; ik kan daarom u zeker aanraden bij mensen en zou zeggen doe zo verder . 

 

 Hoewel ik aan het begin van de begeleiding enorm gericht was op ‘de ander’, wordt ik me steeds bewuster van mezelf. En dit op alle vlakken: fysiek, mentaal, maar ook emotioneel.

Zo leerde ik meer bij mezelf te blijven ipv me te verliezen in de anderen rondom mij.

Jouw rijke kennis die me steeds weer triggerde om net iets ruimer en nog meer buiten mijn comfortzone na te denken.
Maar zeker ook je metaforen en quotes blijven me bij en helpen me op moeilijkere momenten.

Hetgeen me vooral opvalt, is dat ik me ten eerste bewuster ben geworden van mijn denken, maar ook mijn gevoelens. Zo zoek ik ook sneller de behoeften achter bepaalde emoties.
Ten tweede zoek ik nu vooral naar mijn ‘eigen waarheid’ en niet naar wat ik denk dat anderen zouden denken. Jouw zinnetje: “Is dat zo?” maakt me daar steeds weer even terug van bewust.

En ten derde leer ik ook stap per stap (met vallen en opstaan) buiten mijn comfortzone gaan (zoals sneller mijn grenzen aangeven en neen durven zeggen).

Leila VDK

Een aanrader. Zeker weten. Ik luister nog iedere dag naar de oefeningen en de muziek.
D.H

Zeer tevreden van Lieze haar aanpak! De informatie die ze mee geeft samen met de inspirerende gedachten werken enorm motiverend!!
Astrid De Baene